Нова редовна линия София – Дубай

flydubai
На 14 декември 2015 година е предвиден първият редовен полет на нискотарифната авиокомпания Flydubai от София за Дубай. Това ще бъде вторият след Wizzair превозвач на пътници от българската столица до перлата на Емиратите.

Полетите ще са два пъти седмично – в сряда и неделя, с тръгване от София в 15.20, като времетраенето на курса ще е 4 часа и 40 минути. Връщането от Дубай е в 10.50. Цените на билетите започват от 213 евро за двупосочен и от 187 евро за еднопосочен без летищните такси. Допуска се до 20 кг чекиран и до 7 кг ръчен багаж. Самолетите на арабската компания ще излитат от Терминал 2 на летище София и също от Терминал 2 на международното летище в Дубай Dubai Internationai Airport.

Flydubai е държавна компания, основана през 2008 година, и е първата от Обединените арабски емирства, която стъпва в нашата страна. Тя извършва полети по над 70 направления в света с чисто нови самолети Boeing 737 – 800 NG.

Припомняме ви, че от 22 март 2014 г. българите пътуват за Дубай без виза.

От офисите на Бояна-МГ във София и Варна можете да получите допълнителна информация и да резервирате на изгодни цени. Посетете ни на място или се свържете с нас по телефон, имейл или чрез онлайн чата на сайтовете ни. Всички контакти можете да намерите тук.

11/12/2014

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*