Ваканция на юг от Босфора

Въпреки голямата конкуренция, за българските туристи, предпочитащи почивка в чужбина, Турската Ривиера си остава №1. Дълъг сезон, няколко хиляди километра крайбрежна ивица, перфектно съхранена и експонирана древна история, пословично високо ниво на сервиза, луксозни хотели и гъвкави цени. Какво му трябва на човек!

За ваканция в Турция освен самолетни програми предлагаме и възможност за настаняване в най-популярните турски хотели и със собствен транспорт.

Островът на птиците

Това е поетичното име на Кушадасъ, един от най-хубавите турски курорти по крайбрежието на Егейско море. Някога пиратска крепост, свързана с морския авантюрист Барбароса, днес Кушадасъ е истински оазис за отмора с първокласни хотели, множество атрактивни заведения и магазинчета с източни стоки, които пресъздават атмосферата на Ориента.Да не забравяме, че в околностихте на курорта се намират древният град Ефес и последният дом на Дева Мария и изворите със светена вода. Предлагаме настаняване в два основни хотела:

  • Aqua Fantasy 5* – цените за тази луксозна почивка са от 110 лв. на човек за All Inclusive.
  • Flora Deluxe Suites 3*+- макар и с по-ниска категория, предлага луксозни стаи на много добри цени – само от цена от 40 лв на човек, All Inclusive!

„Снежният Бодрум“

Някога Бодрум се е наричал Халикарнас, най-известният му жител бил Херодот. Днес е красиво ваканционно селище на около 270 км от Измир, гледа към очарователен залив с яхти, а белоснежните му къщи са накацали наоколо като птици. Привлича туристите с чисто море, мек климат и много възможности за забавления.

  • Предлагаме хотел Delta Beach 5* – цени от 64 лв на човек в двойна стая.

Земя на гадатели

Освен райско кътче на турското Средиземноморие, курортът Фетие има и славата на място, където са живели едни от най-прочутите гадатели в древността. През последните години привлича много туристи не толкова с археологическите находки, колкото заради омайващия пейзаж.

  • Подбрали сме хотел Lykia Botanika 4* – цени от 49 лв на човек в двойна стая.

Храмът на Аполон

Това е най-интересната забележителност на градчето Дидим, което от няколко години успява да премери сили с останалите турски топ курорти. Разположено на Егейско море, то е сравнително нова дестинация и за българските туристи. Но отзивите са със знака плюс, така че обърнете внимание и на това наше предложение.

  • Хотел The Holiday Resort 4* ви очаква, а цените започват от  цена от 47 лв. на човек в двойна стая.

 

16/08/2012
Comments
  1. Анонимен

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*