Ваканционен комплекс край Созопол с престижна награда

6261

Ваканционният комплекс Грийн лайф бийч ризорт край Созопол бе отличен в престижния конкурс на сп. „Homes Overseas” с Голямата награда „Най-добър комплекс за плажен отдих” – 2016 година. Този конкурс се провежда в Москва от 2010 година насам и противопоставя конкурентни проекти от цял свят. Спечелената награда е признание не само за вложените инвестиции и достигнатото качество на световно равнище, но и за България като перспективна туристическа дестинация. Особено сега, в условията на жестока конкуренция на международния туристически пазар.

Грийн лайф бийч ризорт се намира в добре познатата на българите местност Каваците, в непосредствена близост до плажната ивица и до една от перлите на Южното българско Черноморие – Созопол. Това е затворен тип ваканционен комплекс, който съчетава спокойствието на морския залив и панорамата към красивата природа, прохладата на гората и екзотиката на пясъчните дюни. Комплексът включва 13 сгради с комфортни апартаменти от различен тип: студиа, фамилни апартаменти с една или две спални, луксозно обзаведени и оборудвани с кухня и кът за хранене. Вътрешната инфраструктура на комплекса  предлага голямо разнообразие от забавления: открити басейни, мултифункционално игрище за футбол и волейбол, фитнес, тенис корт с червена настилка, плажен волейбол, детски център с всякакви игри за малчуганите, салон за красота.

Грийн лайф бийч ризорт е включен и в листата на туристическа компания БОЯНА-МГ за почивка в България през летния сезон’ 2016. Оферти ще намерите както за български граждани, така и за чуждестранни туристи.

 

3/05/2016

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*