Хилтън и в Златни пясъци

Хилтън и в Златни пясъци

През тази и следващата година хотелският комплекс Helios Spa & Resort в курорта Златни пясъци ще представи  две марки на световната хотелска верига Hilton. През  юни – Doubletree by Hilton Varna,  а през 2011 година – Hilton Varna at Golden Sands.
Изграждането на Hilton Varna, който ще бъде разположен на мястото на съществуващия Helios Park, ще продължи в края на октомври тази година (след като си заминат и последните гости) и се очаква да бъде завършено през март, с официално откриване през май 2011. Може да видите външния проект на хотела тук .
Doubletree by Hilton Varna ще представлява изцяло реновираното 5-звездно крило на Helios Spa & Resort, а преминаването към марката „Doubletree by Hilton“ се очаква да стане около 20-30 юни 2010. В хотела са инвестирани над 1 милион евро, за да се предложим  продукт, който да бъде единствен по рода си в курорта Златни пясъци.
Още една новина е, че този сезон Helios Spa & Resort ще предложи  ще предложи на своите 5-звездни ALL UNCLUSIVE гости автоматично и безплатно преминаване към  новия ULTRA ALL INCLUSIVE пакет, които за в бъдеще ще се прилага и за гостите на Doubletree by Hilton и Hilton Varna.
Новият ULTRA ALL INCLUSIVE пакет ще включва:

  • ВСИЧКИ точки от ALL INCLUSIVE програмата, които са валидни до момента
  • ЕДИН БЕЗПЛАТЕН плажен чадър и ДВА БЕЗПЛАТНИ шезлонга на стая, разположени на предоставената на Helios Spa & Resort  по дългосрочен договор част от плажа на курорта Златни пясъци, която се намира между хотел Адмирал и Grand Hotel Hermitage (изисква се резервация от предходния ден);
  • БЕЗПЛАТЕН трансфер с мини  влакчето на хотела на всеки 30 минути до плажа на Helios Spa & Resort
  • БЕЗПЛАТНИ напитки и опакован обяд или избрани неща от снакс-а, които ще бъдат предлагани на Beach Bar-а на плажа на Helios Spa & Resort

За всички останали гости, като например тези с изхранване на закуска или на полупансион, или гости, резервирали 4-звездния All Inclusive пакет, ПЛАЖНИЯТ ЧАДЪР и ШЕЗЛОНГИ ще се предлагат с предварителна резервация (в зависимост от наличността) от предходния ден срещу 10 лв. на ден за пакет 1 чадър и 2 шезлонга. За трансфери  мини влакчето на хотела ще бъде на разположение на всички гости на Helios Spa & Resort без допълнително заплащане, а безплатните All Inclusive напитки и обяд ще се предлагат за всички All Inclusive гости, без значение от резервираната категория.
Резервации за настаняване в комплекса Helios Spa & Resort може да направите чрез сайта на БОЯНА-МГ или чрез новата ни онлайн резервационна система www.hotels-bulgaria-online.com.

Виртуална разходка на Helios Spa & Resort

11/06/2010
Comments
  1. Varna Bulgaria

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*