Ново в Слънчев бряг – OFF-ROAD с амфибии

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

През това лято гостите на най-големия български морски курорт Слънчев бряг ще се радват на нова атракция. Off Road с 8-колесни автомобили тип „Амфибия” ще изтърсва адреналина на любителите на приключения.

С тези мощни машини, подобно на АТВ-та, ще се превзема красивата природа в района на курорта. Пресичане на гориста местност, изкачване по високи и трудно достъпни места, влизане във водоем и възможност след всичко това за уникални снимки на откриващите се живописни панорами. Най-общо това е забавлението, подходящо, според организаторите, за хора от всички възрасти, от 7 години нагоре.

Тази нова атракция отнема 2 часа за изминаването  на разстояние от около 25 километра. Една амфибия побира максимум 5 човека плюс водача. Участниците са снабдени с каски, спасителни жилетки, предпазни очила, т.е. всички необходими атрибути за безопасно пътуване, имат и съответната застраховка.

Предлагате се 3 стартови часа: 09.00, 12.00 и 15.00 с възможност за заемане на 20 места. Услугата включва вземане на туристите от хотелите и връщането им в тях.

Асен Бояджиев

Продуктов мениджър в Туристическа компания Бояна-МГ
Дългогодишен журналист, посетил над 70 страни с фотоапарат и бележник. Автор на серия пътеписи и статии за различни дестинации, сред които и поредицата "Записки на пътешественика". Поредицата излезе като електронна книга и може да бъде безплатно изтеглена оттук: http://zapiski.boiana-mg.bg/
15/05/2015

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*