Представяме ви обновения сайт на Бояна-МГ за евтини самолетни билети

evtini-samoletni-bileti-main-picture

С удоволствие ви представяме обновения сайт за евтини самолетни билети на туристическа компания „Бояна-МГ“.
Новото оформление и добавените функционалности ви предлагат бърз и лесен начин за покупка на самолетни билети онлайн. Сайтът предоставя изчерпателна информация за най-ниските цени на полети, за които все още има свободни места. Ако се нуждаете от допълнителни детайли или съвет, може да потърсите съдействието ни по имейл или скайп.

Заедно с цените на самолетни билети, сайтът ще ви предоставя и актуална информация за нови направления и услуги, както и промени в условията, които обявяват различните авиокомпании. Специалните промоционални оферти за изгодни пътувания се намират в отделна категория, за да можете лесно и удобно да разгледате актуалните в този момент предложения.

С цел да ви предложим цялостно обслужване с високо качество, към избраните евтини самолетни билети бихте могли да откриете и удобни хотели за дестинацията, която сте избрали. Наш представител ще отговори на всички ваши въпроси и ще ви насочи към най-добрите възможности.

Категорията „Пътувания в чужбина“, която ще откриете на сайта, ще ви помогне при избора на организирани програми, ако имате колебания за организацията на ваше самостоятелно пътуване.

Цялата полезна информация за авиокомпаниите, летищата, както и проследяването на полети в реално време, навсякъде по света, са събрани в категорията „Полезно“. В нея ще намерите и ценни съвети и трикове за опаковането и размерите на багажа, какви предмети не бива да внасяте на борда или как по-комфортно да се чувствате по време на полета.

8/06/2016

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*