В Римини с Бояна-МГ – септември 2011 г.

Уважаеми приятели,

Имах удоволствието да посетя Римини заедно със съпругата ми в периода от 16.09 до 23.09.2011 г.

Това бяха осем незабравими дни. Домакините ни предоставиха прекрасни условия за почивка, забавления, културен туризъм и плаж.

Хотелът има всички екстри за категорията си с прекрасна кухня и всякакви глезотии. Не е проблем по всяко време да почиваш, да поиграеш или да покараш колело. На всичко отгоре ни направиха представяне на вина и италиански деликатеси, както и транспорт до търговски центрове.

Посетихме всички възможни екскурзии и останахме напълно удовлетворени от похарчените за това пари. Наистина видяхме уникални неща, хора и произведения на изкуството. Организацията беше перфектна а екскурзоводите – българи наистина си разбират от работата.
Условията на плажа, който е под носа на хотела, също са изумителни. Просто отиваш, настаняват те под собствения ти чадър и шезлонги за осемте дни и никой друг не ти го ползва. След като някой си замине, всичко се подлага на щателно измиване с водоструйка и е готово за новата смяна.

Благодарим на Бояна-МГ и до нови срещи.

Антон и Румяна Станкови

На снимките:

1. Парк „Италия в миниатюри“
2. Сан Марино – Хълмът на вещицата
3. Сан Марино
4. Римини – плажът
5. Римини
6. Римини
7. Римини – центърът
8. Равена – паметникът на Гарибалди
9. Болоня – статуята на Зевс

Асен Бояджиев

Продуктов мениджър в Туристическа компания Бояна-МГ
Дългогодишен журналист, посетил над 70 страни с фотоапарат и бележник. Автор на серия пътеписи и статии за различни дестинации, сред които и поредицата "Записки на пътешественика". Поредицата излезе като електронна книга и може да бъде безплатно изтеглена оттук: http://zapiski.boiana-mg.bg/
28/12/2011

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*