Малдивите – незабравимо сватбено пътешествие

Малдиви

Малдиви

Здравейте,

Почивката ни на Малдивите премина незабравимо! Имаше толкова моменти, който не можеш да изживееш на друго място! Хората на островите са безкрайно мили и правят престоя ти там още по-приятен. Знаят за България и помнят Световното през ’94 година, когато станахме четвърти. Това ни разчувства – вижте как на другия край на света са гледали нашите национали и все още ги помнят!

Малдивите е Раят на Земята – малко клиширано изречение, което разбираш какво означава едва, когато кацнеш на летището им и се срещнеш с тази така различна култура, с пейзажите, който се откриват пред теб. Зелената вода, белите корали и снежнобелия пясък са само част от всичко, което ти предлагат на острова. Храната беше невероятна! Имаше както тяхна така и европейска кухня. Царе са на десертите – десертът „Ямайка“ беше невероятен!

Това беше за нас едно незабравимо приключение, което ще остане в сърцата ни за цял живот. Пожелаваме си да се върнем там, където бяхме, за да може да изкараме още време на това райско кътче.

Поздрави,
Веселина Василева

Асен Бояджиев

Продуктов мениджър в Туристическа компания Бояна-МГ
Дългогодишен журналист, посетил над 70 страни с фотоапарат и бележник. Автор на серия пътеписи и статии за различни дестинации, сред които и поредицата "Записки на пътешественика". Поредицата излезе като електронна книга и може да бъде безплатно изтеглена оттук: http://zapiski.boiana-mg.bg/
22/12/2010

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*