RYANAIR обявява първата си българска дестинация до Пловдив от Лондон Станстед

Ryanair

Ryanair

Нискобюджетната (low-cost) компания Ryanair, обяви днес (4-ти август), че ще открие първата си българска дестинация от Лондон Станстед до Пловдив.
Ryanair ще отпразнува този нов маршрут чрез оферирането на билети от 8 EUR в цялата си мрежа, за пътувания от септември до ноември, които могат да се резервират до полунощ, в четвъртък (5-ти август). Ryanair е една от най-предпочитаните нискобюджетни (low-cost) авиокомпании в света, с 44 базови летища и над 1100 ниско-тарифни маршрути в 26 страни, свързващи 155 дестинации. Ryanair оперира с флота от 250 нови самолети Boeing 737-800, с твърди поръчки за доставка на допълнителни 64 нови самолета (преди да е уточнено къде ще бъдат базирани), които ще бъдат доставени през следващите 2 години. Ryanair, в момента, има екип от повече от 7 000 служители и очаква да превози около 73,5 милиона пътника през настоящата финансова година.

Ласло Тамаш, Маркетинг Мениджър на Ryanair за Великобритания, Ирландия и Централна и Източна Европа, каза:

Ryanair има удоволствието да обяви първата си българска дестинация, от Лондон Станстед до Пловдив, за да предложи на българските клиенти и на британските посетители гарантирано най-ниските цени  от/до България. 30-те хиляди пътника на Ryanair в Пловдив ще осигурят 30 местни работни места и ще предизвикат бум в туристическите обороти. Новата дестинация ще гарантира, че Пловдив и туризмът в региона ще се развиват трайно и дори още повече работни места ще бъдат разкрити и в града и в региона.

Първокласното клиентско обслужване на Ryanair, най-малкият брой загубени багажи и най-точното спазване на разписанието ще привлекат много пътници дори и от съседните страни – Гърция и Турция, както и българите, които искат да избегнат авиокомпаниите с високи цени и надбавки за гориво, опериращи на летище София.

Новата дестинация на Ryanair вече е в продажба, за повече информация можете да се обърнете в офисите ни в София на тел. 02/955 92 37; 955 99 83, във Варна на тел 052/648 288 или да изпратите запитване на e-mail: info @ boiana-mg.com или на сайта http://самолетни-билети.boiana-mg.bg/

Полетите ще се изпълняват два пъти седмично, във вторник и събота, от 2-ри ноември, със стартови цени от €32.99. Тъй като седалките с тези умопомрачително евтини цени ще бъдат разграбвани бързо, ние съветваме желаещите да резервират незабавно.

5/08/2010

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*