Wizz Air ще предлага фиксирани места от месец май

wizz_air1

Wizz Air започва да предлага фиксирани места за пътническите си полети от месец май 2015 г., съобщават от компанията за нискотарифни полети. Целта на мярката е да се повиши комфорта на пътуване и удовлетвореността на пасажерите.

Услугата ще бъде активна от 4-ти май за полетите Будапеща-Барселона, Катовице-Лондон и Букурещ-Дортмунд, а от 19-ти май ще се предлага за всички 360 дестинации, обслужвани от компанията.

Фиксирането на места няма да увеличи цената на авиобилетите, уточняват от компанията. То ще стане част резервацията на билет от 8-ми април.

Компанията ще предоставя съседни места на пасажерите, когато има възможност за това. Смяна на местата с други ще може да бъде извършвана автоматично срещу заплащане на такса, която ще започва от €1. Периодът за промяна е до 3 часа преди полета.

Местата на предните седалки или такива с допълнително място за краката също ще могат да бъдат резервирани, но срещу по-висока такса и ако са свободни.

Цените за промяна на мястото са достъпни на сайта на Wizz Air. От компанията уточняват, че стойността ще се определя в зависимост от търсенето.

Допълнителна информация може да получите от офисите на Бояна-МГ във София и Варна, както и възможности за резервации на изгодни цени. Заповядайте на място или се свържете с нас по телефон, имейл или чрез онлайн чата на сайтовете ни. Всички контакти можете да намерите тук.

3/04/2015

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*