Австралия и Нова Зеландия

Сидни, Австралия

ПРОГРАМА ЗА ЦЕНИТЕЛИ” е новият  „артикул” в магазина за пътешествия на туристическа компания БОЯНА-МГ. И логично стартираме с екскурзията до Австралия и Нова ЗеландияЗАГАДЪЧНАТА ЮЖНА ЗЕМЯ” от 18.10 до 02.11 2010 година, 16 дни с 12 хотелски нощувки.

Сидни, Австралия

ДА ЗАПОЧНЕМ ОТ ЦЕНАТА – постарали сме се да е разумна за маршрута и дългите  разстояния, които включва тази уникална програма.  Та ние ще пътуваме до другия край на света, съчетавайки Австралия с Нова Зеландия, страна-континент с друга държава, в която са представени почти всички природни форми в света: гейзери, глетчери, фиорди, вулкани, езера, водопади… Да прибавим и два от най-известните в света градове-държави, Сингапур и Хонг Конг, които ще имаме време да разгледаме в детайли, а не да се прекачим от един полет на друг. С други думи – предлагаме ви, уважаеми пътешественици, 4 топ дестинации! В момента на пазара няма такава програма!

Хонк Конг, Китай

Хонк Конг, Китай

КАКВО ЩЕ ВИДИМ през дните, в които не кръстосваме със самолета въздушните пътища? Осмото чудо на света в Сидни. Номинираният за едно от новите седем природни чудеса на планетата скален феномен Улуру. Мелбърн –  най-удобният град за живеене в света. Парадът на пингвините на остров Филип. Земята на гейзерите в Роторуа. Изкуството на древните жители на австралийския континент и новозеландските маори. Динамичният и ревниво пазещ природата си Сингапур. Китайският мегаполис и бивша британска колония с 8000 небостъргача и най-дългия висящ въжен мост в света – Хонг Конг. И още много други забележителности от природата и културата в тази част на света.

Кенгуру

С КАКВО ЩЕ ПЪТУВАМЕ? По-голямата част от международния полет е с билет на британската авиокомпания British Airways, вътрешните линии са приоритет на австралийската Quantas. Събират ни се общо 9 полета от Европа до Югоизточна Азия, Океания, Далечния Изток и обратно, но все пак ще бъдем клиенти на авторитетни международни компании.

КЪДЕ ЩЕ НОЩУВАМЕ? Подбрали сме 4-звездни хотели с добро качество на стаите и сервиза, с подходящо за разходка и шопинг местоположение. Знаем отлично, че успехът на едно пътуване и настроението на туристите до голяма степен зависят от хотела и удобствата в него.

КЪДЕ ЩЕ СЕ ХРАНИМ? Настаняването е на база полупансион, като в едни дни ще имаме закуска и вечеря, в други – закуска и обяд. Храната е разнообразна и сред също толкова многообразен декор: на кораб по време на круиза в Сидни, на вечеря по залез с шампанско и на закуска по изгрев слънце с кафе  в подножието на уникалния Улуру, в ресторант-трамвай от колониалната епоха из нощните улици на Мелбърн, на чаша австралийско вино и морски дарове на остров Филип след традиционната „манифестация” на местните пингвини. И естествено в хотелските ресторанти на бюфет…

КОЙ ЩЕ НИ ОБСЛУЖВА в тези далечни страни? Местни лицензирани екскурзоводи  на руски език. Уточняваме, че групата ще бъде максимум от 10-15  човека, като ще има и водач от БОЯНА-МГ.

А иначе за ранни записвания – вижте посочените срокове, предвидили сме и добра отстъпка.

Асен Бояджиев

Продуктов мениджър в Туристическа компания Бояна-МГ
Дългогодишен журналист, посетил над 70 страни с фотоапарат и бележник. Автор на серия пътеписи и статии за различни дестинации, сред които и поредицата "Записки на пътешественика". Поредицата излезе като електронна книга и може да бъде безплатно изтеглена оттук: http://zapiski.boiana-mg.bg/
13/01/2010

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*