„Открийте Португалия“ – наближава големият финал

Започна последният тур на нашата игра „Открийте Португалия с Бояна-МГ”. И преди големият финал нека да си поговорим… за говоренето.

Няма ли да е страхотно ако – по време на Вашата екскурзия – можете да размените няколко думи на местен език с някой симпатичен местен жител или поне да можете сами да си поръчате питие в заведение? Всъщност, добра идея е да знаете по няколко фрази и на други езици – това ще ви е от полза когато търсите „португалската версия“ на нашенския Слънчев бряг, което е загадката в играта за тази седмица.

Наградите в този тур са 3 ваучера за отстъпка от 200 лв. за езиков курс по избор, предоставени ни с любезното съдействие на езиков център ELC – English Language Centre. . ELC организират обучение по английски, френски, немски, италиански, испански, португалски, шведски, норвежки, руски и японски езици. Предлагат също и разнообразие от корпоративно, групово, индивидуално и онлайн обучение за възрастни и деца.
Същите услуги предоставят и техните партньори – International House Sofiа. Там обаче работят квалифицирани преподаватели, за които немски, английски, френски, японски или руски език е роден.

Можете да се запознаете по-подробно с English Language Centre и International House Sofiа на следните фейсбук страници:
https://bg-bg.facebook.com/ELC.Bg
https://www.facebook.com/InternationalHouseSofia

А какво трябва да направите, за да грабнете една от трите награди? Научете повече на сайта на играта.

Ще изтеглим печелившите от този тур след сряда, 7 август, 12 часа на обяд. Желаем успех на всички участници!

1/08/2013

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*