Сити тур „Панорама на Варна”

Сити тур

Сити тур „Панорама на Варна”

Публикацията е от 2010 г.
Моля, свържете се с нас за други оферти.

От 10 юни 2010 г. и Варна, както много от световните туристически центрове и столици, предлага обиколна екскурзия из града с панорамни автобуси от типа hop on – hop off.
Цялата информация за забележителностите на морската ни столица, която туристите получават в автобуса, се осигурява чрез професионална аудиосистема на осем езика: български, английски, немски, руски, френски, полски, румънски и иврит. Туристите ще могат многократно да се качват и слизат от автобусите по свое желание, за да разглеждат обектите или да пазаруват, тъй като билетът им ще е валиден 24 часа.
Всеки турист, записал се за този сити тур на Варна, ще получава пакет с БИЛЕТ за 24 часа, СЛУШАЛКИ за превод на съответния език, ИНФОРМАЦИОННА КАРТА на града, ИНФОРМАЦИОНЕН СПРАВОЧНИК от типа stop – by – stop guide.

Атрактивните двуетажни автобуси ще се движат всеки ден от 09.00 до 18.00 часа, на интервали от 70 минути до 4 юли и в периода 6-25 септември, и на 45 минути от 5 юли до 5 септември. Стартът на тура е в Златни пясъци от 09.00, а последният курс обратно от Варна – в 18.00. Времетраене – 120 минути. Ето и спирките, на които ще спират панорамните автобуси:  аквапаркът „Акваполис”  в Златни пясъци – хотел „Адмирал” в Златни пясъци – администрацията на Златни пясъци – Аладжа манастир – спирка „Журналист” – спирка „Магнолия” /”Писател”/ – Св.св. Константин и Елена – Делфинариума – Икономическия университет – Археологическия музей – Катедралата „Св.Богородица” – МОЛ Варна – Колхозния пазар – Пристанище Варна – Аквариума – Зоопарка – Пикадили парк – хотел „Св.Елена” в курорта Св.св. Константин и Елена.

11/06/2010

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*