Бояна-МГ с щанд и презентация на Ваканция и СПА Експо 2012

Ваканция и спа експо 2012 - представяне на пролетните програми на Бояна-МГ
На най-големия туристически форум у нас туристическа компания Бояна-МГ за пореден път се представи със свой щанд. По време на тридневното изложение наши партньори и клиенти имаха възможност да се запознаят с туристическите продукти, които фирмата предлага през 2012 г. Преференциални условия се предлагаха не само за екскурзии и почивки в чужбина, но и за ранни записвания за отдих по българското Черноморие или в спа хотели в страната.

По време на почти двучасовата презентация в петък, 17 февруари, бяха представени някои от основните продукти от пролетната програма на Бояна-МГ. Презентатори бяха водачи на групи по тези дестинации през миналата година, както и колеги, участвали в изготвянето на програмите на място.

Специално внимание бе отделено на програмата за Гран Канария с участието на представители на канарската фирма „Canarias Atlantico“ – партньор на Бояна-МГ, и и на туристическия борд на острова. Те показаха видео материали от втория по големина остров от Канарския архипелаг.

За присъстващите на презентацията партньори от туристически агенции бе разиграна томбола. Вася Димитрова от Sky Travel спечели почивка за двама в Римини. Честито на г-жа Димитрова!

Текстовете и видеоматериалите от презентациите на туристическата борса „Ваканция и СПА експо 2012“ ще бъдат публикувани в блога ни в няколко последователни дни под етикета „Ваканция и СПА 2012“.

21/02/2012

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*