Местата в Амстердам и Брюксел, на които да гледате Евро 2016

oficjalna-pilka-Euro-2016

До края на юни Европа е футбол и едва ли някой ще го оспори. Ако сте част от програмата ни за Холандия и Белгия и сте страстен футболен запалянко, сме се погрижили да да не ви липсва нито врявата, нито атмосферата, нито еуфорията от мачовете на живо. Специално за всички вас, заклети фенове, събрахме публичните места в Амстердам и Брюксел, на които да изживеете неповторимо всяка минута от предстоящите футболни двубои.

Лейдзеплейн (Leidseplein)
Един от прекрасните площади в Амстердам, на който можете да гледате всички мачове от първенството заедно с хиляди други фенове от цял свят. Добре е освен да подкрепяте шумно любимия си отбор, да проучите за кого вика болшинството от присъстващите, за да не си създадете моменти на неочаквано напрежение.

Сателит спорт кафе (Satellite Sportscafe, Leidesplein 11)
Ако ви се стори прекалено горещо навън, може да влезете в заведението, което се намира на същия площад. То е особено популярен спортен бар и като допълнение към футболните страсти, провят и много вкусни палачинки.

Хайнекенплейн (Heinekenplein)
Този площад е непосредствено до Музея на Хейнекен и е наситен с множеството барове и заведения, в които гледането на мачове от европейски и световни първенства е традиция. Разходете се в района и със сигурност ще откриете вашето място.

Ако предпочитате по-различно от тези места, няма за какво да се притеснявате – Евро 2016 се излъчва на живо почти навсякъде в Амстердам. Обиколете и със сигурност ще намерите къде да се насладите на голямото футболно събитие.

Футболната еуфория не подминава и Брюксел, където също има осигурени безброй възможности за гледане на мачовете от първенството на публични места. Големи екрани ще са разположени в бара и лобито на хотел Алфот (Aloft Brussels Schuman).

Много от местните барове също ще предлагат възможността за гледане на футболните срещи на живо. Какво по-приятно изживяване от потапянето във всеобщата европейска еуфория!?! Ralph’ Bar, Le Grand Central, Hard Rock Café, The Big Games, Le Roi des Belges, le Mappa Mundo са само част от местата, които обещават автентичната атмосфера на първенството.

14/06/2016

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*