Бояна-МГ – на най-голямата туристическа борса в България


От 16 до 18 февруари т.г. в залите на Интер Експо Център – София на бул. „Цариградско шосе“ 147 ще се проведе 29-то издание на Международната туристическа борса „ВАКАНЦИЯ и СПА ЕКСПО“. Това е най-големият туристически изложбен форум у нас и както се вижда – с дълголетна традиция.

В изложението ще участват български туристически фирми, най-големите браншови организации в отрасъла, хотелски комплекси, ваканционни селища и клубове, общински сдружения в туризма, туристически портали, медии и др. Както през последните години, така и сега е силно присъствието на чуждестранни изложители от Гърция, Турция, Австрия, Испания, Италия, Украйна, Сърбия, Хърватска, Тунис, Индия и дори от Палестина.

В програмата на борсата са включени презентации на ваканционни програми, дискусии по най-актуалните теми в развитието на туризма у нас и свързаното с него законодателство. Няма да липсват и многобройните и очаквани с интерес от посетителите атракции от различни краища на страната.

За първи път в рамките на Ваканция-2012  ще се проведе и изложение, посветено на свободното време на децата от всички възрасти.

И тази година сред основните изложители е туристическа компания Бояна-МГ. На щанда на фирмата (№ Е4 , зала 2) и по време на специалната презентация в зала „Родопи“ на 17 февруари от 10.30 часа ще бъде представена чартърната програма на компанията за Канарските острови по време на Великденските празници, подготвена съвместно с испанския ни партньор „Canarias Atlantico“, както и организираните почивки и екскурзии в Барселона, италианския курорт Римини, Венеция, Тайланд и други страни. Специални отстъпки за ранни записвания ще очакват посетителите, които ще изберат за почивка през идващото лято родното ни Черноморие.

Как се стига до Интер Експо Център – София

Вижте по-долу карта, от която можете да се ориентирате за разположението на международния изложбен център!

До Интер експо центъра е организиран безплатен транспорт от 16 до 18 февруари от 10.00-12.00 и 17.00-19.00 часа. Автобусите „Ваканция“ тръгват от пл. „Св.Александър Невски“.

Ако се придвиждате с автомобил, ИЕЦ разполага с паркинги за изложители и посетители.

Пред входа на самия център спира и автобус номер 114, който се движи по маршрут: Пл. Орлов мост – Бул. Пейо Яворов – Хотел Плиска – МБАЛ Св. Анна – Държавна печатница – Комплекс на БАН – Магазин Метро 1 – МИЦ Булгарреклама. Автобусът се движи на интервали от около 25 минути. Разписанието можете да видите в сайта на Софийска компания „Градски транспорт“.



Вижте по-голяма карта

13/02/2012
Comments
  1. hotel Batihan
  2. Анонимен
  3. Анонимен

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*