Бояна-МГ на ITB Berlin


От 6 до 10 март т. г. в германската столица ще се проведе поредното издание на изложението ITB BERLIN – най-големият делови туристически форум в света. Тази година българският национален щанд ще посрещне своите гости под мотото Discover Bulgaria (Открийте България) с участието на 44 изложители – туристически фирми, хотелски комплекси, представители на различни региони от страната и др.

Сред участниците по вече дългогодишна традиция е и туристическа компания Бояна-МГ. Екипът на фирмата предлага широк кръг от туристически услуги в страната: почивки на българското Черноморие, отдих в зимните ни курорти, възстановяване в най-известните ни СПА и Уелнес центрове, обиколни турове из България с насоченост към културния и приключенския туризъм, комбинирани програми на Балканите, специализирани пътувания – например вино и гурме, уикенди програми в София и някои от големите градове в страната и др.

Берлинското изложение до голяма степен е барометър за състоянието на предстоящия летен сезон. Надеждите на всички участници на родния щанд са да се затвърди и през това лято успешното развитие на българския туризъм, показал устойчивост независимо от действащата и сега световна икономическа криза.

5/03/2013

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*