Лондонската борса и новият зимен сезон

Бояна-МГ на Лондонската борса (World Travel Market 2012)

Бояна-МГ на Лондонската борса (World Travel Market)

От 5 до 8 ноември т.г. в британската столица се проведе поредното туристическо изложение WTM-2012 (World Travel Market 2012).

На българския национален щанд в Лондон се представиха 25 участника, сред които туроператори, хотели и общини, кандидати в международния конкурс за европейска столица на културата. Акцентът на българското участие бе свързан с предстоящия зимен сезон и с развитието на още два основни сегмента в бранша – СПА услугите и културния туризъм.

За идващия ски сезон туроператори и хотелиери са предпазливи в прогнозите си, въпреки че в сравнение с миналата година ранните записвания от Русия и Великобритания за новогодишните празници и ски ваканциите отбелязват почти 10-процентов ръст. Тези два пазара са основни за зимния туризъм в България,но се очаква сериозно подкрепление от любители на ски спорта от съседните балкански страни като Гърция, Сърбия и Македония. Очакванията са ски курортите ни да открият сезона в средата на декември.

БОЯНА-МГ дълги години е сред постоянните участници в изложението, което се смята за един от най-големите световни форуми в туризма. Компанията предлага разнообразни предложения за зимните празници и бялата ваканция. Това може да видите в детайли в нашия уеб сайт www.boiana-mg.bg

9/11/2012

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*