„Хотели в България” – новият сайт на Бояна-МГ

Здравейте, приятели!

Познавате ни повече от 18 години като специалисти в предлагането на български хотели за нашите клиенти. Горди сме да разполагаме с база данни от повече от 1500 редовни клиенти, които години наред се доверяват на нашата коректност и лоялност, доказана през годините.

За нас е удоволствие да предложим на вниманието ви продукта „Хотели в България” в нов, технологично-иновативен вид – специално създаден уеб-сайт, с калкулатор на цени, за да улесни намирането на мечтаната от вас почивка в родината ни.

hoteli.boiana-mg.bg-screenshot

На сайта има търсачка, където ще може да видите калкулирана крайната цена за почивка в избрания хотел и вид помещения, както и цените на всички хотели от зададеното място и хотелска категория.

Може би някои от вас знаят, че хотелите, които предлагаме, са лично проверени от мениджърите на компанията ни. В офисите ни за вас работят опитни специалисти, с над 15-годишен опит в работата с български хотели. Основната част от работата ни с клиенти са консултантските услуги и сравнителния анализ на офертите, в зависимост от предпочитанията на клиентите към различен вид туристически продукт.

Например: искате хотел на плажа, с добър all-inclusive, на добра цена, в зависимост от броя хора. ОК, ще ви предложим няколко алтернативи, ще изброим безпристрастно плюсовете и минусите на всяка оферта, съобразена с вашите приоритети – местоположение, хранене или вид стая и настаняване, хотели – подходящи само за възрастни или ориентирани към семеен отдих!

Предлагаме индивидуално отношение към всеки от вас, отговорност към всички детайли в целия процес от запитване до резервация.

Може би искате да знаете дали стаята в хотела разполага със сушилка за дрехи и от какъв вид (разтегателна или стационарна, в банята или на балкона), дали балконите на стаите на последния етаж на хотела имат навес, коя част от хотела е по-сенчеста– ще се отнесем с внимание към всеки детайл, защото той е важен за вас и комфорта ви по време на ваканцията!

От години работим на множество чужди пазари, което допринася за още по-добро познаване на характеристиките на хотелите и предлаганите продукти, както и за възможността да разполагаме със собствен гарантиран контингент от легла в много от най-добрите места за настаняване в българските курорти.

А когато стигнете на място в хотела, ще можете да разчитате на колегите ни, които през сезона работят в курортите. Те са на разположение в случай, че имате проблеми при настаняването или пък ви интересуват допълнителни забавления – атракции и екскурзии. С усмивка и разбиране ще се постараят да имате едно приятно преживяване на морския бряг, в СПА или ски-курортите.

За нас е удоволствие да работим за вашата почивка! Ние съзнаваме, че тя е едно от най-важните ви преживявания в годината и се стараем да направим от нея незабравим спомен!

С уважение,
Екипът на Туристическа Компания „Бояна-МГ”

28/04/2014

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*