Бристол и Бирмингам са новите дестинации на Wizz Air от София

wizz-air-flights
Полети до две нови дестинации в Обединеното кралство пуска нискотарифната авиокомпания Wizz Air от София.

Първият полет по линията София-Бристол бе извършен на 11 януари. Самолетите на компанията ще обслужват маршрута всяка седмица в понеделник и четвъртък. Британският град е една от предпочитание туристически дестинации на Острова. Освен с двата университета и красивите исторически сгради, градът привлича вниманието и с повече от 15 фестивала за театър, музика, кино и дизайн през цялата година.

Още един британски град влиза в списъка на дестинациите на Wizz Air от София. Бирмингам ще стане третата линия от България към Обединеното кралство, по която ще им полети на компанията. Те ще започнат от 28 март и ще се извършват два пъти седмично – всеки понеделник и петък. А това, поне според нас е прекрасна възможност да се посетите родния град на Ози Озбърн… и не само.

С новите полети, Wizz Air ще облужва 27 линии до 14 държави от София. Стартовите цени на билетите до Бирнингам са 79.99 лв. и вече са в продажба. Повече за полетите и изготвянето на програми за посочените дестинации може да посетите някой от офисите на туристическа компания Бояна-МГ, да се двържете с нас по телефон, имейл или чрез онлайн чата на сайтовете ни. Всички контакти можете да намерите тук.

12/01/2016

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*