Нова линия Истанбул – Марсилия на Турски авиолинии

От 4 юни 2013 години Турски авиолинии, носител на приза Авикомпания на 2012 година, откриват нова линия, която ще обслужват 4 пъти седмично: Истанбул – Марсилия.

Разписанието е валидно от 4 юни до 25 октомври, като полетите ще се извършват вторник, сряда, петък и неделя в 11:25 от Истанбул и кацане в Марсилия в 13:45.

Обратния полет е същите дни от седмицата с излитане в 14:35 от Марсилия и кацане в Истанбул в 18:35 ч. Полетното време е около 3 часа и 20 минути на отиване и 2 часа и 55 минути на връщане. По тази линия летят с директни полети още Пегасус Еърлайнз (но от летище Сабиха Гьокчен) и националния превозвач на Франция.

Пегасус Еърлайнз са нискотарифна турска авикомпания, която преди години беше популярна в България с евтините си полети София – Истанбул, които прекрати миналата година. Техните полети са вторник, сряда, петък и неделя в 23:00 ч. от Истанбулското летище, което е в Азиатската част на мегаполиса, и пристигане в Марсилия в 01:15 на следващия ден, с полетно време около 3 часа и 15 мин. Обратните полети са понеделник, сряда, четвъртък и неделя в 01:55 от Марсилия с кацане на Сабиха Гьокчен в 05:50, полетно време около 2 часа и 55 минути.

Еър Франс летят петък и неделя Истанбул Марсилия и Марсилия Истанбул.

Най-ниската тарифа на Турски авилонии е 79 евро без летищните такси, а на Еър Франс 90 евро без включени летищни такси.

За съжаление, от България няма директни полети до Марсилия. Ако планирате да посетите този град, препоръчваме ви да летите през Истанбул поради удобството за директен полет без прекачвания и по-изгодните цени в сравнение с алтернативата – полет през Париж.

Потърсете ни в офиса на “Бояна МГ” или се свържете с нас по телефон, имейл или скайп, за да ви предложим най-ниските приложими цени за вашето пътуване.

6/03/2013

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*