WizzAir променя правилата за ръчния багаж от 24 октомври 2012 г.

Ако ще летите с нискотарифната компания WizzAir след 24 октомври 2012 г. и билетът ви е закупен след 4 октомври, за вас ще важат новите правила за ръчен багаж.

Въведено е разграничение за малък и голям салонен багаж.

Както и досега, малкият салонен багаж се превозва безплатно, но неговите размери трябва да са максимално 42x32x25 см. Такъв багаж трябва да се побира под седалката преди вас.

Можете да вземете със себе си и голям салонен багаж – до 56x45x25 см, но за него ще трябва да заплатите такса от 20 лева, ако направите това заедно със закупуването на билета. Ако заплатите на летището при чекиране или на изхода за качване на борда, таксата е съответно 2 и 3 пъти по-висока.

Остава в сила ограничението, че всеки пътник има право да вземе със себе си в салона само 1 брой ръчен багаж. Ако багажът ви не отговаря на изискванията, ще се наложи да го преопаковате и да заплатите такса за регистриран багаж.

Повече информация можете да получите от сайта на WizzAir и от видеото. Ако имате нужда от допълнителни разяснения, не се колебайте да се свържете с нас в офис, по телефон, електронна поща или онлайн чат!

Новите правила за ръчен багаж на WizzAir от 24 октомври 2012 г.

17/10/2012
Тагове:

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*